Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah Ing parallel, pamarentah mbenake tingkat reimbursement kanggo layanan medis: iki tegese dhokter gratis kanggo ngisi biaya sing dikarepake kanggo konsultasi utawa pemeriksa, nanging sistem jaminan sosial mung bakal ngasilake kasebut ing tingkat sing wis ditemtokake. Tarif iki diatur saben taun liwat rembugan karo organisasi perwakilan dokter. Tanggung jawab pemerintah kapindho yaiku pengawasan dana kesehatan, kanggo mesthekake manawa ngetrap jumlah sing ditampa, lan kanggo njaga jaringan rumah sakit umum. Dina iki, sistem iki luwih utuh. Kabeh warga lan warga manca negara ing Prancis dileksanakake minangka salah sawijining program wajib, sing terus dibiayai dening partisipasi buruh. Nanging, wiwit taun 1945, sawetara owah-owahan gedhe wis diweruhi. Pisanan, dana kesehatan beda-beda (ana limang: Umum, Independen, Pertanian, Siswa, PNS) saiki kabeh reimburse ing tingkat sing padha. Kapindho, wiwit taun 2000, pemerintah saiki menehi perawatan kesehatan kanggo wong-wong sing ora dilakoni dening rezim wajib (wong-wong sing durung tau kerja lan sing ora murid, tegese wong sing sugih banget utawa sing paling miskin). Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah Rezim iki, ora kaya wong sing dibiayai, dibiayai liwat pajak umum lan reimburses ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang sistem basis profesi kanggo wong sing ora bisa ngrampungake bedane. Pungkasan, kanggo ngatasi biaya perawatan kesehatan, pamarentah wis ngetrapake rong rencana, (ing taun 2004 lan 2006), sing mbutuhake wong sing diasuransiake kanggo ngumumake dhokter sing dirujuk supaya bisa diganti kanthi lengkap kanggo kunjungan khusus, lan sing nginstal wajib hukum -payuh 1 € (sekitar $ 1,45) kanggo kunjungan dokter, 0,50 € (sekitar 80 ¢) kanggo saben kothak obat sing diwenehake, lan biaya 16-18 € ($ 20-25) saben dina kanggo rumah sakit lan kanggo Tata cara larang. Unsur penting saka sistem asuransi Prancis iku solidaritas: sing luwih gerah wong dadi, kurang wong sing dibayar. Iki tegese kanggo wong-wong sing nandhang penyakit serius utawa nemen, sistem jaminan reimburses wong 100% biaya, lan waives biaya co-mbayar. Pungkasan, kanggo biaya sing ora bisa ditrapake, ora ana akeh rencana asuransi pelengkap pribadi sing kasedhiya. Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah